Ed Sheeran și Beyoncé sunt pe primul loc în Marea Britanie cu remixul la piesa “Perfect”

Ed Sheeran a declarat că și-ar dori ca remixul lui la piesa “Perfect” să fie printre piesele favorite de Crăciun de anul acesta. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Are loc o adevărată bătălie în topurile muzicale din Marea Britanie. Duetul dintre Ed Sheeran și Beyoncé, la piesa Perfect a ajuns pe primul loc, depășind trupa Rak-Su, cunoscută pentru câștigarea concursului X Factor.

Varianta originală a piesei a intrat în UK Singles Chart pe locul 4 încă din luna martie a anului 2017 și iată că remixul a venit puternic din urmă.

Întrebat dacă și-ar dori ca remixul lui cu Beyoncé să devină numărul 1 în lista pieselor de Crăciun de anul acesta, Ed Sheeran a declarat:

Aș minți dacă aș spune că nu. Cred că faptul că piesa Mariahei Carey e atât de populară pe rețelele de streaming o ajută. Asta e piesa mea de Crăciun fără să am o piesă de Crăciun.

Colaborarea dintre Rak-Su, Wyclef Jean și Naughty Boy la piesa “Dimelo” este locul al doilea, “Anywhere” a artistei Rita Ora, pe locul trei, “Havana” – Camila Cabello pe a patra poziție, iar pe cea de a cincea, Mariah Carey – “All I want for Christmas is you”.

În varianta originală a piesei, se afla o singură chitară acustică. Atunci când Beyoncé a trebuit să înregistreze partea ei din piesă, artista i-a spus lui Sheeran

Nu știu ce simți despre asta, dar am eliminat toate instrumentele de pe piesă și am lăsat doar chitara acustică.

Artistul a răspuns:

Este perfect așa fiindcă e exact precum varianta originală!

Invitat în emisiunea lui Ellen DeGeneres, artistul a vorbit despre cele două nominalizări la premiile Grammy pentru Best pop solo performance și Best pop vocal album.

 

Sursa: infomusic.ro

0 0 vote
Article Rating
Pescar Amator Romania
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Continut protejat!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x