Halsey lansează un remix la piesa “Without me”, împreună cu Juice WRLD

Halsey, artista nominalizată la premiile Grammy și de două ori câștigătoare a discului de platină cu piesa “Without Me”, sărbătorește succesul lansând un remix al melodiei, alături de rapperul Juice WRLD.

Juice WRLD, artistul în vârstă de numai 20 ani, a reușit să devină cunoscut odată cu hit-ul său, “All Girls Are The Same”, lansat în februarie 2018. La scurt timp, Juice a semnat un contract cu Interscope Records și în luna mai deja lansa piesa “Lucid Dreams”, cu care a urcat pe primele poziții în topurile SoundCloud 50, Billboard 200 și Billboard 100. Până în momentul de față, Juice WRLD a avut colaborări de succes cu artiști precum Benny Blanco, Halsey și Post Malone.

Albumul său de debut, “Goodbye & Good Riddance”, a urcat pe locul 6 în topul Apple Music și a rămas peste 30 săptămâni în topul Billboard 200. The New York Times l-a declarat pe Juice WRLD revelația hip hop-ului în anul 2018.

Single-ul “Without Me” este prima piesă a lui Halsey care s-a clasat pe locul 1 în topul Billboard Hot 100, cu peste 700 milioane de streamuri în online. Rolling Stone a declarat despre piesă că este “…nemaipomenită, iar prestația lui Halsey este perfectă!”. Videoclipul oficial a strâns zeci de milioane de vizualizări.

Piesa “Without Me” a fost lansată în colaborare cu Capitol Records și este primul material solo al lui Halsey, după succesul înregistrat cu albumul “hopeless fountain kingdom”- când artista a cucerit publicul cu piesele “Now or Never” (2 discuri de platină) și “Bad at Love” (3 discuri de platină).

Halsey – o ascensiune ruptă din filme

Anul 2018 a fost un an foarte bun pentru artistă, țînând cont de succesul înregistrat și de piesa “eastside”, realizată în colaborare cu Benny Blanco. Nu în ultimul rând, melodia “Him& I”, pe care o interpretează alături de iubitul său, G-Eazy, a urcat pe prima poziție în topul Billboard Pop Songs Airplay și Top 40 radio.

Ashley Nicolette Frangipane, pe numele ei din buletin, este născută în New Jersey, având rădăcini italiene și ungurești din partea mamei și africane din partea tatălui. Artista cântă la mai multe instrumente: violă, vioară, violoncel și chitară acustică.

Povestea ascensiunii lui Halsey pare inspirată din filme. Artista compunea piese și le încărca pe contul său de SoundCloud. Nu a durat mult până când melodia “Ghost”, care vorbește despre fosta ei relație, a devenit virală. Ulterior, aceasta a lansat primul material discografic, “BADLANDS”, care ulterior a fost certificat cu discul de platină de către RIAA, la numai un an de la lansare. De acolo a urmat o serie lungă de turnee și concerte sold-out, printre care se află și vestitul său concert de la Madison Square Garden, și prestații de renume precum cea de la gala premiilor Nobel, din Norvegia.

Sursa: infomusic.ro

0 0 vote
Article Rating
Pescar Amator Romania
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Continut protejat!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x